Hopp til hovedinnhold

Båttur med MS Trysilknut

Bli med på båttur og opplev Osensjøen og området rundt fra den over 100 år gamle slepebåten MS Trysilknut.

MS Trysilknut er museets gamle slepebåt fra 1914. Båten er på vannet for sesongen og første prøvetur er kjørt.

  • Slepebåten «Trysilknut» fotografert på Osensjøen.
    1/1
    Slepebåten «Trysilknut» fotografert på Osensjøen. Bård Løken

Båtturer med MS Trysilknut sommeren 2023

Denne sesongen har vi lagt opp til mange turer med MS Trysilknut. Vi har forsterket mannskapet med ny skipper og er nå klare for å tilby våre besøkende og gjester minnerike opplevelser med et historisk sus.

Båtturene varer ca. en time og klokkeslettet som er oppgitt i tabellen viser avgangstid. Båtturen 22. juni, sørgående og nordgående, mellom Sørlistøa og Søre Osen kl. 09 og kl. 15 varer ca. 2 timer da dette er lengre strekk. Lørdag 29. juli under Osendagene er det båttur fra Sørlistøa til Nordre Osen kl. 11. I Nordre Osen vil båten gå turer mellom kl. 12 og 14. Deretter deltar MS Trysilknut på båtparaden som går fra Nordre Osen til Sørlistøa fløtermuseum kl. 14.00.

Velkommen ombord på MS Trysilknut!

NB: Vi må be om forbehold om eventuelle endringer. Justeringer av eventuell program vil bli oppdatert så raskt som mulig her.

Båtturer med MS Trysilknut sommeren 2023 Denne sesongen har vi lagt opp til mange turer med MS Trysilknut. Vi har forsterket mannskapet med ny skipper og er nå klare for å tilby våre besøkende og gjester minnerike opplevelser med et historisk sus. Båtturene varer ca. en time og klokkeslettet som er oppgitt i tabellen viser avgangstid. Båtturen 22. juni, sørgående og nordgående, mellom Sørlistøa og Søre Osen kl. 09 og kl. 15 varer ca. 2 timer da dette er lengre strekk. Lørdag 29. juli under Osendagene er det båttur fra Sørlistøa til Nordre Osen kl. 11. I Nordre Osen vil båten gå turer mellom kl. 12 og 14. Deretter deltar MS Trysilknut på båtparaden som går fra Nordre Osen til Sørlistøa fløtermuseum kl. 14.00. Velkommen ombord på MS Trysilknut! NB: Vi må be om forbehold om eventuelle endringer. Justeringer av eventuell program vil bli oppdatert så raskt som mulig her.
Dag Dato Klokken Start Stopp Arrangement
Lørdag 24. juni 12 og 13 Sørlistøa Sørlistøa Lørdagstur
Søndag 25. juni 13 Sørlistøa Sørlistøa Søndagstur
Søndag 2. juli 12 og 13 Sørlistøa Sørlistøa Søndagstur
Søndag 9. juli 12 og 13 Sørlistøa Sørlistøa Søndagstur
Lørdag 15. juli 12 og 13 Sørlistøa Sørlistøa Lørdagstur
Søndag 16. juli 12 og 13 Sørlistøa Sørlistøa Søndagstur
Lørdag 22. juli 09 Sørlistøa Søre Osen Sommarstreff
Lørdag 22. juli 11-14 Søre Osen Søre Osen Sommarstreff
Lørdag 22. juli 15 Søre Osen Sørlistøa Sommarstreff
Lørdag 29. juli 11 Sørlistøa Nordre Osen Osendagene
Lørdag 29. juli 12 -14 Nordre Osen Nordre Osen Osendagene
Lørdag 29. juli 14 Nordre Osen Sørlistøa Osendagene
Søndag 30. juli 12 og 13 Sørlistøa Sørlistøa Søndagstur

Trysilknut til kai ved Sørlistøa

  • 1/1

Informasjon og priser

Båten tar 12 passasjerer og billett kjøpes i kafèen ved museet før avgang. Ved båttur fra Søre Osen og Nordre Osen kjøpes billett ombord i båten. Alle passasjerer må ha redningsvest på under båttur. Disse utleveres ved påstigning. For barn under tre år må de besøkende selv ha med vest.

  • Voksne kr 140,-
  • Barn 3-17 år kr 70,-
  • Barn under 3 år gratis i følge med foresatte
  • Betaling med vipps, kort elle kontant. Ved båtturer i Søre Osen og Nordre Osen er det kun betaling med vipps evt. kontant betaling uten mulighet for veksel.  ​